maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

-ing -ing -ing!

Tuo -ing koira meni syömään lähes uudet valjaansa! Omistajaa ottaa aivoon mutta kun koirallekaan ei siitä mitään voi sanoa, niin kauan kun ei sitä itse teossa kiinni saanut! Eli korvista nousee höyry ja naama muuttuu teepannuksi, mutta väliäkös tuolla, pienen kihinän ja pihinän jälkeen voi löysätä taas ja antaa asian olla. Harmi vain, kun oli niin hyvät valjaat. Ehkä suuntaan illalla kauppaan ja ostan uudet JA PIDÄN HUOLEN ETTEI SE SYÖ TAATUSTI NIITÄ.

Ja siis nuo oli jo toiset... Tai siis ei valjaat mutta kuitenkin. Seuraavaana päivänä kyseisten asioiden ostopäivästä koirani päätti pistää poskeensa sen lähes 20 euroa maksaneen pannan... Sitten se on pureskellut heijastinliivit. Huivin. Ja ties mitä.

Milläs tuota nyt kouluttamaan rupeaa. Upottaa tabaskosaaviin seuraavat valjaat?

tai sitten on vain pitämättä koiraa pihalla remmissä ilman valvontaa.

Sen lisäksi Mysslasta on tullut varsinainen hienoperse. Se ei voi astua lätäkköön, eikä hypätä sen yli :D Ainakaan vapaaehtoisesti. Autostakin piti nostaa koira kun ei millään voinut kun oven edessä oli hieman märkää. Mutta sitten se jumittaa autotielle jos sen ja pyörätien välissä on lätäkkö. Mikä sinänsä ei ole fiksuin ratkaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei