maanantaina, joulukuuta 27, 2010

Välipysäkki

Kotosalla äiskän luona olla napotetaan. Koirat saivat joululahjaksi oululaiselta pukilta (aka pikkusiskoni ja äitini) ihan itsetehdyt heijastinliivit ja ompa muuten vielä hyvin pysyvät. Myssla ja Kleppakin tykkää kun ne voi kääntää supermiesviitaksi selkään, eikä hidasta vauhtia. Kuvia tapahtumasta myöhemmin, kunhan aurinko paistaa ja saan aikaiseksi! Lisäksi käytiin Lemmikkiasemalla hakemassa Klepalle uusi panta kun edellinen rupesi käymään turhan kapeamalliseksi. Siitäkin kuvia myöhemmin. Kuten myös yritämme ottaa kunnon poseerauskuvia, saa nähdä miten käy. Nykyään kaikki ottamani kuvat ovat enemmän ja vähemmän huonoja ja epäonnistuneita. Mistähän johtuu, vaikka en suinkaan väitä vanhojenkaan kuvien mestariteoksia olleen. Saipahan niistä selvää ainakin.

Huomenna tarkoitus olisi treffata kaverin koiraa Mimosaa, kun ajellaan Rovaniemen ohi. Pitääpä laittaa kamera toimintakuntoon, että saa siitäkin tytöstä kuvia. Jos huomenna olisi mukavan vähän asteita, aurinko paistaisi ja kaikkea kivaa ja naiivia toivoa, kun luvassa on pitkä ajomatka.

Tänään käytiin kanssa Veilan omistajan kanssa ilman Veilaa (veila oli mökillä) lenkillä ja oli hauskaa. Kuvia ei saanut pimeällä, pahoittelen.
Mysslalle käydään hakemassa matkapahoinvointilääkkeitä, kun se on niin levoton autossa. Parempi kokeilla ja katsoa tapahtuuko mitään kummempaa, jos ei tapahdu, etsitään syitä muualta. Kuvittelenko vain, vai onko nykyään koko ajan jotain kummallista tapahtumassa? No, voihan se olla oman pään sisällä ja koira ei tykkää matkustamisesta ajajan ajotyylin vuoksi. En minäkään tykkäisi, ei sen puoleen, ja varmasti protestoisin, jos joutuisin omaa lauluääntäni koko matkan kuuntelemaan! Mutta yrittänyttä ei laiteta sen matolääkkeen kanssa. Olisin kokeillut homeopatialääkettä tähän, mutta "luottohankkijallani" ei ollut sopivaa lääkettä. Joten apteekin tuotteilla mennään, ei sinänsä, etteivätkö olisi hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei