tiistaina, joulukuuta 07, 2010

Vapautta ja varotuksia

Käytiin sunnuntaina Kontiomäellä Kuuraa morjenstamassa ja päästettiin koirat juoksemaan pellolle vapaana. Hyvin se meni, kuvia laittelen galleriaan tuossa jossain vaiheessa, kunhan saan aikaiseksi. Lunta oli koirille jalkojen verran, joten teki varmasti hyvää lihaksille. Korvat olivat tallessa, ja hienosti olivatkin.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi tavattiin sitten Kellaa, Foaa ja Leeviä Sotkamossa ja käytiin metsikössä pitkähkö lenkki. Kleppa yritti paimennella hiihtäjiä, mutta loppuretkestä rupesi jo uskomaan että mammalta saadut broilerin sydämet on hiihtäjiä parempia.

Tänään sain sitten ensimmäisen varotuksen koirien haukunnasta. Pilasi vähän niin kuin hyvän fiiliksen, mutta ajatuksissa on kyllä kytenyt pitkään että kohta varmaan sellanen tuleee. Katsoo nyt mitä tekee asialle... Järettömästi tekemistä ympäri kämppää? Huisin pitkä lenkki aamulla? Kun tietäs. Vähän jo kyselin Seppälän koirakeskuksesta "ainaispaikkaa", mihin koirat voisi nakata koulupäivän ajaksi. Saa nähä millaisen hintasuunnitelman ne vääntäisi lukuvuodeksi, melekosen ison varmaan. Kai sitä pittää muuttaa pellon keskelle omakotitaloon. Löytyiski vielä sellanen...

3 kommenttia:

  1. Oon joskus miettiny jos muuttasi johonkin latoon asumaan, niitä kun tuppaa noilta pelloilta löytymään. Saattasi van olla pikkisen kylymä.

    Hitsit kun tuli varotus :/ Mutta ei auta kuin ruveta miettimään ja kokeilemaan mikä olisi paras ratkaisu. Been there, done that! Tsempit!

    VastaaPoista
  2. Oijoi, kun on ikävä ja hankala juttu tuo varoitus :( Toivottavasti keksitte jonkin ratkaisun asiaan.

    VastaaPoista
  3. Aluepäälikkö oli oikein otettu mun "positiivisesta ja aktiivisesta" asenteestani asiaan, sanoi, että kumpa kaikki olisivat tuollaisia. En tajua millaisia muita voi olla, jos tietää olevansa syyllinen :D

    Wind-up, mä oon miettiny samaa. Halpa vuokra ja sitärataa.

    Kiitosta teille!

    VastaaPoista

Hellurei