torstaina, kesäkuuta 03, 2010

Pitkästä aikaa

Kleppa ja Viti

Nyt on ollut pikkasen taukoa tässä kirjoittamisessa omistajan flunssasta ja muusta aktiviteetistä johtuen.

Ilmoitin Mysslan Oulun näyttelyyn ja jopa Klepan sinne pentuluokkaan, kun täyttää juuri sopivasti sen 7kk 8.7. Lisäksi Myssla käy pyörähtämässä vielä Junior Handler -kehässä. Siitäpä tulee aktiivinen päivä, mutta siihen on onneksi vielä aikaa.

8.6 on Match Show, mihin Mysslan pitäisi mennä JH kehään pikkusiskoni kanssa - pelottaa ajatella mitä siitä tulee, mutta antaa lapsen kokeilla. Kleppa käy pentuluokassa siellä, toivottavasti ei räyhää jokaiselle siellä!!

Tiistaina käytiin koirapuistossa, missä nähtiin omistajan vanhaa luokkakaveria, joka oli ottanut suomenlapinkoirauroksen Vitin itselleen, tällä hetkellä poika on 9kk vanha. Leikkiminen sujui mahtavasti, ja tarkoitus olisi nähdä vielä uudelleen ennen kuin painuvat takaisin kotikaupunkiinsa.

Eilen nähtiin Saivaa jälleen, käytiin metsässä ja tultiin siihen tulokseen, että seuraavaa kertaa varten otetaankin hillittömät kasat hyttyskarkotetta mukaan. Saivan blogissa näkyy kuvasta hyvin, miten paljon siellä niitä itikoita oli.

Veilan kanssa ollaan käyty paljon lenkillä ja viime lauantaina käytiin Rovaniemellä hurraamassa koiranäyttelyssä turisteina. Mukava reissu oli, vaikka satoikin vähän vettä, mutta käytiin samalla Kemin Mustissa ja Mirrissä, ostin sieltä sitten yhden Skineeez lelun, makupaloja ja Profine pennunruokaa.

Ruuasta puheen ollen nostin Mysslan ruoka-annosta 3 desilitrasta 4 dl, ja katson miten käypi.

Tein lisäksi eilen makkarajäljet molemmille, ja se meni erittäin hyvin!

2 kommenttia:

  1. Ai Viti ei olekaan paikallisia, milloinkas palaavat omalla paikkakunnalleen? Saman ikäinen kuin Saiva niin oisi kiva nähä millanen kaveri se on.

    Pienennän kuvia tänään ja lähettelen sitten!

    VastaaPoista

Hellurei