maanantaina, syyskuuta 27, 2010

Tottelevaisuutta ja lenkkeilyä

Lauantaina käytiin Veilan ja Kellan kanssa lenkillä jossain Kajaani-Sotkamo-Vuokatti -alueella (allekirjoittanut ei ole täysin varma missä päin). Kleppa innostui uimaan, vaikka sää oli kylmä ja märkä muutenkin, Myssla juoksi innoissaan muiden perässä. Itsekin olin ihan innoissaan kun se on taas ruvennut leikkimään. Jee.

Lenkin jälkeen mentiin Vuokatin Hovin eräälle minigolf/nurmikentälle treenailemaan tokoa ja se meni äärimäisen hyvin :) Myssla ja Kleppa saivat lainata ihanan vaaleanpunaista häkkiä, jotteivat hajoita autoa, joten tietenkin hajoittivat patjan sieltä häkistä. Ei se mitään, se tullaan korvaamaan!

Treenauksen jälkeen väsyneet omistajat jättivät koirat hetkeksi autoon ja kävivät syömässä Vuokatin Hovissa oikein mukavan seisovan pöydän aterian, ennen kuin suunnistivat kohti Kellan kotia moikkaamaan Foaa (Kellan äiti) sekä Leeviä (vanha shelttipoika). Yhteensä tässä reissussa kului jotakuinkin kuusi tuntia. No, pari tuntia nukuttuaan Kleppa päätti ruveta riehumaan Mysslan kanssa, ei siinä mitään kun riehuivat rauhassa eivätkä häirinneet naapureita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei