tiistaina, lokakuuta 05, 2010

Tokoilua


Nythän tehtiin sellainen päätös, että ei olla niin kauaa puistossa kun tuo Kleppa vaan tuntuu laihtuvan, ettei ole liiasta liikunnasta kyse. Noh, ollaan oltu sellaista puolta tuntia siellä ja harrasteltu hieman tokoa ja naminetsintää samalla aivotyöskentelyksi, kunhan ne pahimmat höyryt on päästetty pois.

Eli melko aktiivisesti, joskin vähänlaisesti päivässä ollaan Klepalle ja Mysslalle opetettu sekä maahanmenoa, että sivullaolemista/sivulletulemista.

Ainakaan tänään tämä ei ole onnistunut vähentämään pennun virtaa, päin vastoin. Ja varsinkin Mysslalla riittää energiaa, kun Kleppa haluaisi vain äristä luunsa kanssa rauhassa. Meni hetki tajuta mistä kuuluu semmoinen pitkä ja tasainen rrrrrrrrrrrrrrrrr.... ääni, ensin ajattelin että kuuluu ulkoa kun on niin vaimea ääni. Sitten tajusin, että ei, kyllä se sohvan alta kuuluu ja siellähän se Kleppana luunsa kanssa oli ja piti silmällä Mysslaa. Hohhoijjaa, mitähän tuon tyttösen kanssa oikein pitäisi tehdä.


Ajattelin kuitenkin aktiivisuudenpuuskassani viedä ne pitkälle iltalenkille, harjoittelemaan kaupungilla kävelyä tiukassa valvonnassa. Hoh hoh, ammun varmaan pääni hajalle kun kuvittelen saavani kulkea siellä rauhassa näiden kanssa. Ehei, eiköhän siitä melko varmasti tule yhtä järkyttävä lenkki-yritys kuin aina. Jos joku vielä ihmettelee miksi menen aina tuohon viereiseen puistoon.

Ne kynivät oikein kunnolla Skineez-lelun, joten kävin ostamassa uuden. Samalla mukaan tarttui sokkona Hurtan valjaat, jotka vielä sopi Klepalle. Pitäisi joku päivä käydä viemässä meille epäsopivia koiratarvikkeita Kainuun Eläintarvikeliikkeeseen, ilmeisesti toimittavat niille Rescuekoiratarhoille niitä. Meillähän niitä tavaroita riittää... Enkä ole varma onko se täysin hyvä asia!



Nämä ryökäleet olivat syöneet koulusta tullessani kynsisakset! Kerpele näitä piskejä kun välistä tekevät tuollaisia... tosin syy oli minun, kun kaikki luut olivat loppuneet/nostettu ylös rähinän estämiseksi.

VINKKI: Näin teet aktivointilelun. Ota rikkimennyt skinneez-lelu, pudota reiästä sisään pari namia, tee leluun solmu ja anna se koiralle. Tulipa muuten rauhallista tähän, kun Mysslalle tein noin. Hah, haa. Kleppakin makaa tyytyväisenä minun vieressäni, eikä edes uhoa luusta. On varmaan eka kerta ;)

Kaikkien Kuvien Kuvaaja: Tiia Eskelinen

Wind-up: Meillä "Hyi" on menettämässä merkitystään. Tulepas pelottelemaan se uudelleen?

2 kommenttia:

  1. No voi hitsi, eikö "hyi"n teho tämän pidemmälle kantanut. ;) Jos mä sitten marraskuussa tehostan sitä.
    (Tuo ylin kuva taitaa muuten olla sun ottama, eikä mun. :D)

    VastaaPoista
  2. Tule ihmeessä! Noo ei se oo niin justiinsa sen kuvan kanssa :D Haluatko tulla kokeilemaan valokuvaamista paimennuksen pariin? :D:D

    VastaaPoista

Hellurei