sunnuntaina, lokakuuta 03, 2010

Vieraita ja viimeinkin rauhaa

Dodiin, perjantaina Wind-up Toy lähti Saikkulin kanssa kohti muita maailmoja ja heti perään perjantaina tulikin allekirjoittaneen äitimuori käymään. Lähinnä oli hoitamassa koiria, kun jouduin lauantaina olemaan töissä 12-20, mikä tuli juuri ikävästi koirien kakka-ajan päälle. Ja tokihan on mukavaa kun on vieraita. Varsinkin koirien mielestä, vieraat kun tuo yleensä herkkuja.

Myssla sai tässä vasta uuden pannan, laitan kuvia tulemaan kuhan kerkiän. Klepalle olisi tarkoitus jossain vaiheessa uudet valjaat hommata, mistäköhän rahat? Eläinkaupassa käytiin niin samalla tarttui mukaan UrineOff-aine, jolla toivon mukaan saisi Klepan pissimään ulos entistä enemmän. Koirat sai myös uudet kynsisakset, koska edelliset oli suoraa sieltä mustasta aukosta. Kamalan jäykät, ikävää.

Äiti osti koirien häkkiin täydellisesti sopivan maton, missä on kumipohja. Jee. Myssla ainakin rakastaa sitä, käy petaamassa sen ainakin kahdesti illassa.

Myssla syö aterialla n. 1,5 dl ja Kleppa syö järettömät 2 dl aterialla. Jo on kumma jos paino ei rupea nousemaan sillä. Huomenna matolääkkeen ostoon.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on lihotusta meneillään, seuraavaksi vaihdan ruokamerkkiä, josko se vaikuttaisi, kun nykyistä ruokaa on suuremmatkin määrät yhtä tyhjän kanssa. Tai tiedä pitäiskö sitä kokeilla ihan ehtaa lihaa, se kun toisten mukaan tuo syöjäänsäkin lihaa.

    VastaaPoista
  2. Aivan. Eläinlääkäri suositteli mulle ainakin semmosta pientä pussia Royal Caninin jotain työkoiraruokaa... Olisiko ollut 4300? Sitä vaan ei saa syöttää yhtämittaa vaan "kuurina", kun saattaa kerätä rasvaa suolistoon tai jotain. Toinen mitä suositteli oli Royal Caninin Sensible Skin -lääkeruokaa, vaikkei meillä olekaan atooppista ihoa tai vastaavaa, mutta se kuulemma on hyvin rasvapitoista. Mutta pitää katsoa. Lihakin on hyvä.

    Tai nokare voita parin viikon ajan joka ateriaan ja kerran viikkoon kananmuna keitettynä.

    VastaaPoista

Hellurei