torstaina, toukokuuta 06, 2010

Koirapuistoilua ja koulutusta

Tuossa käytiin tiistaina Saivan kanssa uudessa koirapuistossa ja voi jee siellä oli hauskaa. Minäkin tykkäsin kun puisto oli jo kuiva, niin ei pahemmin kuraista koiraa tullut mukaan. Toisin kuin keskiviikkona, kun mentiin Veilan kanssa tuttuun koirapuistoon, missä oli ojia, missä oli vettä ja missä maakin oli vielä mutainen... No, Myssla ei sentään uinut ojissa kuten Veila ja Kleppakin vain vahingossa "putosi" kun hyppy jäi liian lyhyeksi. Tuli sitten suihkussa käytettyä koirat, ennen näyttelyähän pitää olla nättinä!

Ja olisin muuten laittanut kuvia mutta tämä =(/#&!=)!()= blogger ei suostunut sitä tekemään. Oliskohna jo palautteen aika...

Tänään sitten hommailtiin enemmän ja vähemmän koulutusjuttuja. Mysslan kanssa opettelin kaukokäskyissä maahan menoa ensimmäistä kertaa. Sisällä tehtiin tätä ja se sujui hyvin, vaikka huomasi, että jossain vaiheessa meni liian monelle toistolle kun meni jo valmiiksi maahan makaamaan ennen käskyä :D Samalla tuli opeteltua paikallaoloa, mikä kaipasi pientä petrausta. Klepan kanssa opeteltiin muutama kerta maahanmenoa (minkä se jo aika hyvin tajuaa) ja paikallaoloakin kokeiltiin. Se meni äärettömän hyvin, jaksoi olla paikoillaan kahden askeleen verran!

Yksin joutuivat taas "pitkästä aikaa" olemaan niin, että jätin soittimen nauhoittamaan metelöintiä. Jätin vielä herkulliset henkitorvet tytöille ennen lähtöä, minkä jälkeen eivät huomanneet poistumista, tai ainakaan eivät haukkuneet/ulvoneet!! Puolitoista tuntia olivat yksin, jossain vaiheessa pistivät kunnon painit pystyyn, mutta sen enempää meteliä ei kuulunut. Olen NIIN ÄÄRETTÖMÄN YLPEÄ asiasta!! Joten koiralle jotain ekstra hyvää iltapalaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei