keskiviikkona, toukokuuta 19, 2010

Leiri


Käytiin viikonloppuna Vuotungissa PK leirillä, Pohjoisten Belgien järjestämällä. Viime vuonnahan osallistuimme vain toko-leirille, mutta tänä vuonna ei sitä järjestetty niin pääsimme jälkiryhmään, vaikken belgiä omistakaan. Kaverikin saapui sinne vantaalta asti oman kultaisennoutajansa kanssa, joten päätimme yöpyä teltassa kun majapaikkaa ei leirirakennuksesta riittänyt. Listaampa aikani kuluksi leirin tapahtumat.

- Myssla söi oman ja Klepan uudet monitoimiremmit (2-2,5m pitkät).
- Myssla yritti vapautua teltasta keskellä yötä, joten leirin loppuyöt menikin sitten jouhevasti henkilöautossa nukkuessa. Siis me kaikki, kaksi ihmistä ja 3 koiraa.
- Mysslalle tehtiin makkarajälkeä, onnistui hyvin!!- Klepalle tehtiin saman tien keppijälkeä, ilmaisi jo kolme keppiä!!! Ainakin melkein ilmaisi, mutta löysi ne kuitenkin!
- Myssla söi jälkiliinan poikki
- Hirvittävä helle, huono koirille
- Myssla kävi uimassa, Kleppa kahlasi ja roiski! Ei ainakaan peljännyt!!

Eli hyvä oli leiri, vaikkakin on vielä sen verran nuutunut etten jaksa kovin pitkää sepustusta kirjoittaa.

2 kommenttia:

  1. Myssla ei ilmeisesti (?) olekaan pitkään aikaan mitään järsinyt rikki/poikki, joten pitihän sen ottaa kiinni menetetty aika jyrsimällä useampi hihna ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, ei se olekaan (onneksi). No, seuraava remmi onkin sitten ketjua!! Tai sit ei, kun ei syö noita nahkahihnoja.. :D

    VastaaPoista

Hellurei