maanantaina, toukokuuta 03, 2010

Vappureissu


Menomatka meni kivuttomasti, junamatka yllättävän rauhallisesti. Aluksi meinattiin myöhästyä junasta, mutta se olikin "hivenen" myöhässä, joten meillä ei ollutkaan mitään kiirettä. Saivan mamma auttoi lastaamaan koirat junaan, ne kun piti nosta yksitellen sinne. Kivoja nämä taajamajunien portaat... Noh, reilu tunti myöhässä juna lähti liikkeelle ja karvanaamat aloittivat rauhaisan ja unisen tuhinansa siinä jalkojen juuressa. Junavaunu oli kyllä niin kuuma, että itselläkään ei oikeastaan onnistunut kuin nukkuminen.

Yö oltiin Kemissä mummolassa ja kolmen koiran lenkitys oli haastavaa mutta mahdollista. Saiva tykkäsi kovasti vetää remmissä, eikä Kleppa halunnut jäädä pekkaa pahemmaksi... Joten tosi, tosi kivaa!

Torstain automatka meni rauhallisesti, pari kertaa pysähdyttiin ja käytettiin koiria ulkona. Järven jäällä käytiin myös kun löydettiin sellainen mukava taukopaikka Rovaniemen jälkeen aika lailla. Siinä oli kotia ja uimarantaa ja... Noh, yhtä kaikki, Kleppa löysi KALAN sieltä ja naminami oli hyvää ja itseltä pääsi perkele kun en ehtinyt estää sitä syömästä. Mökin pihalla vapautettiin koirat ja ne pinkoikin jo sellasta vauhtia että huh huh.

Reissun aikana pari kertaa pääsivat karkaamaan pihasta hiihtäjien perään, pahoittelut heille! Poron paska maistui tosi hyvälle! Onneksi porot käveli talojen ohi sillä välin kun olimme paikallisessa syömässä ja koirat autossa odottamassa. Olisi voinut helvetti olla irti sen jälkeen.

Paluumatkakin sujui todella nätisti, koirat vain nukkua tosottivat sekä autossa että junassa. Hyvä reissu oli ja toiste uusiksi kanssa!

Eilen huomattin että Saivassa on PUNKKI, joten eikun pihdit esille ja naps. Säästettiin se elävänä Wind-up toylle, ja nimesin sen Anssiksi. Ensimmäinen punkkini.


Lisää kuvia Galleriassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei