tiistaina, huhtikuuta 27, 2010

Lainalapsi

Saiva oli tänään hoidossa täällä ja hyvin meni :) Käytiin Veilaakin morjenstamassa ja tekemässä tunnin mittainen mehtälenkki, missä koirat sai juosta vapaana. Saivakin ihan nätisti totteli minua alkukankeuden jälkeen (= tajusi, että saa hitto vie herkkuja) ja vaikken oma mamma ollutkaan. Siinä sitten riitti vilinää ja vilskettä sekä hulinaa ja huisketta. Jopa 7 tunnin jälkeen jaksoi riehua ja remuta kun oli ensin autossa rauhoittunut kun kaupassa piti käydä. Kuvia en valitettavasti ottanut, mutta mitäpä tuosta.

Huomenna lähdetään reissuun, Lappiin. Suunnitelmissa on mennä minä, Myssla, Kleppa ja Saiva junalla Kemiin, mistä jatkamme autolla matkaa pohjoiseen. Voi minua, voi minua, mmitähän junamatkasta tuleekaan. No, onneksi Saivan emäntä auttaa koirien lastaamisessa, konnarihan voi aina auttaa meidät ulos.

Tosiaan, Saiva onkin loppuviikon taas hoidossa ja täytyy sanoa että odottelen sitä kauhunsekaisella innostuksella. Miten ihmeessä selviän kolmen leikkisän koiran kanssa lenkityksistä - sitä en tiedä, mutta ainahan voi yrittää pitää vapaana... Tai valjastaa apuvoimia sukulaisista.

Wind-up Toylle tiedoksi ja pahoitteluksi, että voi olla, että Saiva oppii sängylle siellä ollessa, ite kun en herää sellaisiin enää yöllä :D

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia vielä kun likka sai/saa olla hoidossa. :) Ja jos se sängylle oppii niin se on sitten vaan kova palautus takaisin arkeen kun palataan! Ei välttämättä edes halua kyllä nukkua sängyllä kun ei ole tottunut sellaiseen luksukseen ;)

    VastaaPoista
  2. Eipä mitään, tulkoot toisteki! Ei se kauheasti nukkunutkaan siinä sängyllä kun tais kuuma tulla :)

    VastaaPoista

Hellurei