lauantaina, huhtikuuta 24, 2010

Tänne!

Käytiin iltalenkillä pururadalla ja päästimpä koirat irti, kuten normaalistikin. Eipä muuta, mutta Myssla ei kuunnellut edes puolella korvalla. Joten ainakin kahdesti piti mennä piiloon, mikä oli enemmänkin "piiloon" kuin oikeesti piiloon. Näin vetisenä kautena on äärimmäisen vaikea hypätä metsään kun tietää että se on täynnä vettä. Ja en ole ihan niin kapea, että lyhtypylvään taakse maastoutuisin. Mitä kyllä yritin.

Noh, sain vasta toiset haukut siitä että koirani ovat irti (2 vuotta meni ennen kuin tuli yhtäkään ja nyt tuli toiset jo lyhyen ajan sisällä. Missä mättää?) Mutta pakkohan pentu on opettaa vapaanakin olemaan, ei siitä muuten tule härän häntääkään.

Noh, lenkki meni sitten melkolailla siihen, että huusin aina vähän väliä tänne-käskys ja pikkuhiljaa sain koirat tottelemaan... Totta kai järin fiksua kun ottaa huomioon Mysslan ripulin.


Kleppa on niin kamalan pieni ja hiljainen ja huomaamaton sillon kun ei hauku tai murise, niin se on jo 3 suljettu kodinhoitohuoneeseen ja kerran eteiseen. Tänään ne kaksi kertaa. Rupesin miettimään, kun varjo ei seuraakaan jokaista jalanjälkeä. Mutta sieltähän se löytyi.

Ja nyt pissoja siivoamaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei