maanantaina, huhtikuuta 12, 2010

Koulutusta



Suihkepullo koulutus tehoaa, haukkuminen on huomattavasti vähentynyt. Ollaan ylpeitä kaikki, eikös juu :) Tosin öisin joudun nukkumaan suihkepullo toisessa kädessä kun Kleppa haukahtaa/murisee jos joku menee esimerkiksi vessaan... Ja juuri sen verran, että ehdin saada sen putelin käsiini. Sitten se tulee ja kahtoo jotta mitäs sää touhuat ja jatkaa uniaan. Ainoa vain silloin kun Myssla haukahtaa kerran, niin toinen jatkaa useamman kerran.

Sisäsiisteys on joinakin päivinä parempi, joinakin taas huonompi. Tänään esimerkiksi käytiin yli tunnin lenkki ja kun päästiin sisälle niin teki kahdet pissat. Kun taas parina edellisenä päivänä ollut taas mukavan aktiivinen tuonne ulospäin.

Mysslan kanssa ovat matkustaneet nyt auton takakontissa häkissä. Ensimmäiset matkat ovat nyt olleet sellaisia 10 minuutin matkoja koirapuistoon ja takaisin. Nyt rupesi jo kuulumaan pientä valitusta takaa ja pitäisi jotain keksiä niihin ikkunoihin, ettei kesäaurinko paahda suoraa sisään. Mietin valkoista lakanaa, sehän heijastaa lämmön pois (?), mutta sitten ei koirat kyllä nää ulos. Ehdotuksia? Menetelmän tulisi olla siirrettävissä toisiin autoihinkin.

Kleppa säntäilee koirapuistossa melko heti leikkimään toisten koirien kanssa, usein riippuu siitä missä minä olen. Se nimittäin lukee tosi paljon enemmän kuin Myssla, kun jos jään portin lähelle juttelemaan ja haahuilemaan, se jää portin viereen kyyhöttämään. Jos menen kauemmas, se menee kauemmas. Jos en lähesty vierasta koiraa/ omistajaa, sekään ei välttämättä lähesty. Myssla yleensä vain menee että "JIPPII!!!!"

1 kommentti:

  1. Mie en ainaskaan keksi muuta kuin jonkun peitteen siihen eteen, jos ei ikkunoita halua tummentaa. Sehän vaikuttaa näkemiseen, mutta sille ei oikein voi mitään.

    Fiksu Kleppa, kyllä se siitä sisäsiisteydenkin oppii. :)

    VastaaPoista

Hellurei