maanantaina, huhtikuuta 19, 2010

Synttärikuvia





Ha ha haa, keksimpäs tänään muuten mahtavan keinon saada Kelppa olla tekemättä yöllä asioitaan. Muistelin miten Myssla tykkäsi herätellä siinä 5-6 aikaan aamusta pissalle ulos, joten laitoin kellon soimaan 5, nakkasin koirat pihalle ja jonkin ajan päästä hain ne takaisin, menin nukkumaan ja nukuin ilman kakan kikkarettakaan tai lätäkön yritystäkään yhdeksään asti. Olen minä fiksu.

Klepalla edelleen ripuli, huomasin, että maitohappobakteerini olivat vanhentuneet (en siis antanut niitä koiralle), joten tänään ostamaan sitä ja jotain promaksia tai vastaavaa vatsaa rauhoittavaa.

4 kommenttia:

  1. Huippu tuo keskimmäinen kuva. :D

    Onko teillä yöllä vesikuppi saapusalla? Saivan sisäsiisteys-opettelua helpotti huomattavasti, kun ei päässyt öisin lillittämään vettä.

    VastaaPoista
  2. Aijjaa. On meillä vesikuppi esillä yönkin ajan, mutta voisi kyllä kokeilla jättää se pois siksi aikaa. Kiitos ideasta!

    VastaaPoista
  3. Hei! Meilläkin aina välillä kärsitään tuosta ripulista, varsinkin Aada. Hän kun tykkää syödä sitä itseään varsinkin näin keväisin kun lumet hupenevat. Boehringer Ingelheimin valmistama Canikur on aika hyvä lääke ripuliin. Sitä löytyy apteekista ja tietääkseni sitä on myös sellaisen pastan muodossa. Mutta kyllähän ne osaa apteekissa neuvoa ;) Meillä on saatu vatsa kuntoon myös ihan tuolla maitohappobakteerilla + riisi-kanamössöllä. Eli puuroriisistä oon keittänyt löysän, vellimäisen puuron ja siihen keittänyt broilerinsuikaleita, a la naturell, mukaan. Hyvin on maistunut ja vatsa parantunut parin päivän sisällä. Puuroriisi on parempaa kuin pitkäjyväinen riisi. Puuroriisissä on itsessään sellaisia aineksia että rauhoittaa suolen seinämiä ja itse suolta. Terkuin Sanna, Katina ja Aada

    VastaaPoista
  4. Kiitos neuvoista! Oon nyt antanut Klepalle kuivattua naudan mahaa ja maitohappobakteereita, on ruvennu jo auttamaan :) Mysslalle oon antanu kanssa Canicuria joskus ja riisi/sei mössöä, sekin auttaa paljon.

    VastaaPoista

Hellurei