sunnuntaina, elokuuta 08, 2010

Ensimmäinen viikko takana

Nyt ollaan oltu viikko täällä Kajaanissa ja kun ei vielä ole nettiä niin ei ole oikein voinut päivittää... Älkää kysykö miten sen nyt teen!

Sitruunapanta pitää palauttaa huomenna, tosin olen vielä ehkä hiinä ja hiinä sitä mieltä, että pidän mahdollisesti toisen viikon sitä. Kleppa räksyttää edelleen, tosin saattaa johtua kuumuudesta ja painostava ilmasta, mietin myös pitäiskö se ottaa vasta kun ilmat viilenee jos sitä ei saa siihen mennessä kuntoon räksyttämistä. Myös kuonopanta voi olla kokeilun arvoinen, sitä katsotaan muutaman päivän sisään.

Sitruunapannan kanssa kävi siis niin, että Kleppa oli kyllä haukkumatta kun panta oli päällä, mutta ei sitten välittänyt oikeastaan ensimmäisen päivän jälkeen muuten. Rupesin miettimään, että sittenhän se pitää olla koko ajan... Ehkä? En tiedä. Kokeillaan nyt vielä.

Perjantaina kävi Saiva kylässä ja kylläpä oli tytöillä hauskaa! Viipyivät useamman tunnin vielä niin ehtivät jopa välissä levähdellä kunnes jatkoivat painimista.

Huomenna alkaa koulu omistajalla, koiruudet jäävät keskenään asuntoon. Saa nähdä miten menee!!

2 kommenttia:

  1. Blogini on ollut pitkähköllä kesätauolla joten huomasin vasta nyt viestisi! Ja olettekin ilmeisesti jo muuttaneet Kajaaniin. Meidän täytyy ehdottomasti nähdä.

    VastaaPoista
  2. Pitää kyllä :) Laitoin sähköpostiosotteeni sinne teidän blogiin, että sitä kautta voidaan sopia paremmin! :)

    VastaaPoista

Hellurei