tiistaina, elokuuta 03, 2010

Uusi koti

Eli nyt on pari päivää asuttu uudessa kodissa Kajaanissa. Ensimmäisen päivän Kleppa oli aika rauhaton ja haukkui melkein kaikki äänet mitä kuului - sinänsä ikävää, että koska ulkoa kuului myös ääniä ikkunan ollessa auki kun oli niin kuuma. No, rauhoittavien singaalien pitkäpiimaisen käytön jälkeen Kleppa rauhoittui ja nukkui yön hyvin. Myssla stressasi nukkumalla muuton, senhän se on kokenut jo pari kertaa muutenkin.

Eilen olivat ensimmäistä kertaa kahdestaan kotosalla, kun päätin käydä kaupassa ja mitä alakerran naapureilta kuulin niin eivät olleet kuin muutaman kerran haukahtaneet. Onneksi! Kaupasta tarttui vuokralle mukaan sitruunapanta (Eläinplaneetta, pieni panta 15e/viikko, iso panta 13e/viikko) johtuen lenkillä kauheasta rähisemisestä. Ainoastaan autot olivat sellaisia mille ei rähissyt, kaikki muu liikkuva kyllä piti huutaa.

Sitruunapannan käytöstä:
PV 1
Vain yhdellä lenkillä pidettiin koko aika pantaa ja se auttoi. Kleppa ei tosin nauttinut siitä ja arasteli laitetta jonkin verran.

Seuraavilla lenkeillä se oli taskussa, pari kertaa Kleppa meinasi aloittaa rähinän, mutta kun laite yhtäkkiä ilmestyi lähelle ja suihkautti ainetta rähinä loppui lyhyeen.

Hyvällä mallilla siis mennään. Kai?

2 kommenttia:

  1. Pitipäs tännekin tulla urkkimaan. Hyvä että muutto on menny ilman isompia ahistuksia koirilla, toivottavasti viihytte muutenkin Kajaanissa :) Hyvännäköinen blogi sinulla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! Eiköhän me muutenkin viihdytä, ei ainakaan vielä ole mitään vastaan ollut. :)

    VastaaPoista

Hellurei