tiistaina, marraskuuta 23, 2010

Kaupunkireissu

Kuva löytyy täältä

Tänään tehtiinkin varsinainen pistokoe sen suhteen, miten Klepalla sujuu haukkumattomuus remmissä. Mentiin ihan keskustakeskustaan kävelemään, eikä haukahtanut kuin kerran ihmiselle. Eikä kyllä haukkunut millekään muulle, pyörätkin antoi mennä rauhassa ohi! Todella hieno kontakti oli minuun ja tekemisiini koko ajan ja palkkaa sateli reilunpuoleisesti hienoista tuloksista. Mysslakin käyttäytyi ihmisiksi, kyllä sekin osaa. Loppulenkistä mentiin parin puiston läpi, missä saivat haistella ja pissailla ihan oman mielen mukaan, kun keskusta-alue on oikeastaan niitä viimeisimpiä paikkoja mihin tekevät. Lumihanki tai tienposki pitää olla. Mikä on kyllä hyvä asia.

Nyt nukkuvat kuin viimeistä päivää, sen verran rankkaa olla koko ajan käskyn alla. Ei me kuitenkaan käydä tuolla oikeassa keskustassa kovinkaan usein, eihän se ole koiran lenkkeilypaikka.

Tänään aamulenkillä kun Myssla teki kakkansa Ortodoksisen kirkon eteen, eräs mummo käveli ohitse ja vilkuili vielä taaksekin keräänkö sen. No, ei sattunut pussia mukaan, mutta tarkoitus olikin, että kävisin hakemassa viereisestä puistossa olevista koirankakkapussitelineistä pussin ja sitten ne kakat, kun se ehti vähän ennen aikaisesti ne ponnistella. Harmittaa kyllä aiheuttaa tuollaista närää turhan takia, en vain kehdannut perään rueta huutaan että kyllä minä ne kerään, kunhan pussin saan käsiini. Sain pahat katseet osakseni kun lähdin siitä kävelemään. No, oma häpiänsä sillä mummolla, pakkoko ajatella kaikesta pahaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei