sunnuntaina, marraskuuta 07, 2010

Lumisade, jee!

Viikonloppuna oltiin Oulussa vanhoilla kulmilla :) Junamatka on yhtä hevon persettä Klepan kans mentäessä - kiitos räksytyksen. Nyt se rupee jo pikkuhiljaa oppimaan että hiljaisuus on hyve. Varsinkin asemalla meinaa ipana innostua räkyttämään kaiken maailman otuksille, oli ne sitten olemassa tahi ei. Junassa se osaa olla hiljaa - jos muita ei näy. Ohikulkevat ihmiset on vielä huomionarvoisia ihmisiä, vaikka ne yleensä ei pysähtelekään. Joskus konnari jää silittään useamman kerran, varsinkin jos Kleppa on ehtinyt tottua sen edestakaiseen menemiseen ja pysyy hiljaa ja vain odottaa. Kajaani-Oulu välillä juna on onneksi kuitenkin vanhempaa mallia, jossa eläinvaunu on aina päässä. Näin ollen sellaista turhaa ravaamista siellä on vain vähän, toisin kuin näissä "nykyaikaisissa" IC junissa, missä eläinvaunu on pöljästi tungettuna keskelle junaa ja väkiä ramppaa kuin lauantain markkinoilla.

Perjantaina nähtiin Veilaa metsälenkkeilyn merkeissä ja ai että oli kivaa! Käytiin uusia polkuja kokeilemassa ja tällä kertaa se oli aika hyvä lenkki. Kesti sellaisen tunnin se ja sitten käytiin vielä Tassulan Puodissa ja Veila sai treeninameiksi kivipiiraa ja Myssla ja Kleppa ei tällä kertaa mitään. Ehkä ensi kerralla.

Lauantaina nähtiin Saivaa koirapuistoilun merkeissä. Tytöillä oli kova vauhti päällä ja painitkin sujuivat yksiin. Kleppaa jätettiin välistä ulkopuolelle ja kostoksi tyttö roikkui Mysslassa ja ärisi kun tämä yritti leikkiä Saivan kanssa. Eipä siinä, hauskaa oli ja naatteja olivat kun kotiin päästiin. Ainakin hetken aikaa.

Sunnuntaina treffattiin myös Saivaa eri koirapuistossa, annoin eräälle Wind-Up Toyn tuttavalle lainaan Mysslan vetovaljaat malliksi. Klepalle olen miettinyt niiden ostamista, mutta se nyt vielä kasvaa kuitenkin, niin en sitten tiedä.. No, puistosta lähdettiin sitten suoraa Kajaaniin ajamaan ja paikoitellen oli melkoinen keli. Kuitenkin koirat olivat onnensa kukkuloilla kun lunta oli oikeasti maassa, ei vain mitään valkoista muka-lumikerrosta. Siellä oli kiva pyöriä ja telmiä tutun koiran kanssa lähipuistossa. Ja nyt on hyvä nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei