keskiviikkona, marraskuuta 10, 2010

Mehtään!

Suunnattiin Kellan, Foan ja Leevin seurana Vuokatin metsien syvyyksiin ja ai että oli mukavaa - sekä omistajalle että koirille. Loppuvaiheessa jostain tuli kipinä Mysslan ja Foan välille ja tuli rähinä, mutta eipä niissä mitään näkynyt kähäkän jälkeenkään. Semmosia hupakoita nuo kyllä on.

Sain hyviä vinkkejä Klepan koulutukseen ja purettua hieman ajatuksia vaivaavia asioita, kuten esimerkiksi Klepan sisäsiisteys, joka on ottanut vähemmän sisäsiistejä askelia takaisinpäin. Nythän napero on 11kk ja yhä edelleen tekee asioitaan sisälle. Vähemmän niitä suurempia kuin pienempiä, mutta pisulitkin on rasittava luututa, varsinkin kun periaatteessa koira voisi olla jo sisäsiisti. Noh, Vuokkohan epäili, jotta mahdollisesti voi johtua Klepan pienestä koosta, sillä siis voisi olla pieni rakko. Tai sitten intopissoja. Neuvo asiaan: Kokeillaan viedä parin tunnin välein ulos, eli kohtapuoliin pitäisi seuraavan kerran käydä kuskaamassa ja sitten vielä ennen nukkumaanmenoa. Saa nyt nähdä tajuaako se sitten. Huoh.

Tänään tulee Saiva illasta, saa nähdä millainen hulabaloolai tulee tänne... Toivottavasti rupeavat sitten nukkumaankin jossain vaiheessa! Onneksi ei ole ihan aamusta herätystä, muuten voisi olla ilo irti omistajallakin.

Ruokaan lorautin eilettäin rypsiöljyä, tänään tulee mössöä ála allekirjoittanut, mihin raksujen lisäksi lukeutuu raaka jauheliha ja raaka kananmuna. Proteiinipitoista ruokaa ja ehkä varsin herkkua. Kokeillaan, kokeillaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei