tiistaina, marraskuuta 02, 2010

Puistoilua pimeällä

Nyt en ole koulusta päässyt ennen 4 pois, joten puistoon ja lenkille päästään puoli viiden jälkeen, jolloin ei ihan vielä hämärry. Sen verran hämää, että kun tiedän, että viideltä on _pimeää_ niin sitä voisi mahdollisesti laittaa ne heijastinliivit ja valopannat. Helpottaisi huomattavasti, nyt kun puistossa ollaan käyty. Ei siellä näe, ei. Ei siellä ole valoja, nih.

Ehkä huomenna?

Tänään puistossa ollessa siellä kaksi urosta tapansa mukaan rähähtivät toisilleen, mutta hiisi vie kun toisen uroksen pentukaveri meni rohkeasti mukaan "tappeluun" ja sitten kun rupesi sitä ääntä kuulumaan (räyhräyh ei viuviu) niin TOTTA KAI meidän tytöt on menossa tunkemaan kuononsa siihen. Kleppa nyt vielä kuuntelee hieman, mutta olen ihan varma että Myssla haukkuu "tappelu! tappelu! tappelu!" Että semmosta. Varulta sitten otan tämän meidän äiti teresan hännästä kiinni (en saanut pannasta) ja vedän sen vähän kauemmaksi, jottei saa edes vahinkohampaasta. Kun sittenhän sen ilo vasta yltyisi jos meidän flikka päättäisi lähteä mukaan tappeluun.

Kamalan leikkisällä tuulella ovat olleet nyt, ja sain jopa ilmoitettua itsemme agilitykurssille TassuTellen koirakouluun. Vielä tarvitaan osanottajia kuitenkin, että saadaan ryhmä kasaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei