keskiviikkona, tammikuuta 20, 2010

Uus kaveri ja uusi pentu



Eilen käytiin leikkimässä Welsh Corgi Pembroke-pojan Tatun kanssa. Myssla jaksoi, ihme ja kumma, leikkiä hieman, joskin väsyi aika äkkiä. Mikä ehkä oli ihan hyvä, kun ei tuommoinen 7vk ikäinen jaksa niin kauheasti ehkä leikkiä. Mutta hyvin meni, ja mennään varmasti uudestaankin, jahka Myssla on vähän paremmassa kondiksessa :)

Tänään toisaalta agility-treeneihin, saa nähdä tuleeko siitä hittojakaan. Laitoin kyllä ohjaajalle sähköpostia, jotta jos ei näy niin eipä kannata odotella. Joudutaan kävelemään hallille, niin voi olla, että koira haluaa kotia kesken lenkin. Ja voi olla, ettei jaksa kauheasti agiliidellä muutenkaan, mutta ainakin mennään kokeilemaan, jos se vaikka piristyisi!

Ja koska kaikkien sääntöjen mukaan olemme keränneet lelut poies Mysslan lähettyviltä, niin yhä se löytää pentuja itselleen! Nyt sillä pennunkorvikkeena on valopanta, innolla odotan, että kuin käy kun laitetaan se lenkillä kaulaan...!

2 kommenttia:

  1. Saivan kaa tullaan joskus teijän mukaan kattomaan pikkuista Tatua! Jos siis vaan sinne heille päin sopii :)

    Oot sivua uudistanu, huomasin siitä itekin vasta että tuohonhan saa kuvan! Histi vie, joten miekiin koitan ;)

    VastaaPoista
  2. Yritä ihmeessä! Eilen illalla innostuin tuunaamaan tätä ystäväni Peten suurella avustuksella. Se teki mm. nuo koukerot ja otsikkokuvan. :)

    Ja kyl mää uskon että heille päin sopii, voisin huomenna kysellä Jennalta, kun nään sitä, että passaisko jos mentäis ens viikolla? Vaan miten passais teille päin, onks sillä väliä?

    VastaaPoista

Hellurei