perjantaina, tammikuuta 29, 2010

Viralliset silmäkuvat

Nyt oli meillä viimeinkin tuo virallinen silmäkuvaus. Itsellä meni hetki silleen "mitähäh" kun eläinlekuri sammutti valot huoneesta mutta pian jo tajusin mistä oli kyse. Myssla taas ei hirveästi arvostanut tutkimusta, kirkkaalla valolla silmiin ja vielä läheltä. Ei kai kukaan pidä siitä. Hyvin meni kuitenkin, ei löytynyt ei niin mitään vikaa sieltä. Tarkisti myös muuten koiran, täysin terve tyttö on. Edes tassut eivät olleet niin pahat, mitä luulin! Kun päästiin ulos niin vähän näytti siltä, että tipat tekivät samaa mitä itselle silloin muinoin kun silmäkuvia jouduimma ottamaan, että ei niin kovin mukavaa kirkkaalla päivällä lumen seassa kävellä.

Sieltä sitten kipastiin käymään Saivan luona kylässä ja voi elämä sitä menoa taas. Hyvinhän ne jaksoivat, aika pitkäänkin jopa reuhata keskenään. Nyt on sitten väsynyt tyttö tuossa vieressä tuhisemassa, vatsa täynnä ja energiat purettuna. Eipähän tarvi kovin kummoista lenkkiä lähtee tekemään enää tuonne pakkaseen illalla...!

Bussissa meni mukavan rauhallisesti, vaikka menomatkalla oli toinenkin koira bussissa. Vähän yritti haistella, mutta istuttiin niin kaukana, ettei Myssla sitä toista koiraa nähnyt - musta villakoira se oli siis. Tulomatkalla peuhaamisen myötä oli paljon rauhallisempi, oikein kaupunkikoira kun osaa julkisilla kulkea.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tuokin tyytyy vain lyhyeen lenkkiin illalla. :) aika kaupunkikoira kyllä! Kiva kun kävittä!

    VastaaPoista
  2. Oli mukava käydä! Ja tullaan uudestaankin.. :D

    VastaaPoista

Hellurei