sunnuntaina, tammikuuta 31, 2010

Väsynyttä

Jälleen kerran nähtiin koirakavereita, Saivaa ja Tatua Tatun luona. Myssla komensi aika paljon Saivaa, joka pentuna oli hivenen kovakouraisempi vauva-Tatun (9vk) kanssa. Joten myönnän omistavani tuollaisen mamman, ja olen siitä vielä ylpeä! Vaikka mieleeni tuleekin se kerta koirapuistossa kun tuo pentuna meni jotain pienempää pentua kiusaamaan liian raisusti joten pyörittelin tuota omaani hangessa hetken aikaa ja kerrasta oppi pentujen kanssa olemaan. Voihan se olla ikäkin. Ja kun juoksutkin oli, niin ehkä taas kerrasta aikuistui lisää (kuten ensimmäisen juoksun jälkeen).

Ja tästä tulee vilkas viikko, kun huomenna aamusta Saivan kanssa lenkille ja tiistaina menevät minun isovanhempieni luo hoitoon, sillä välin kun me piipahdamme ulkomailla, joskin se kuulostaa hienommalta kuin Haaparanta, mihin oikeasti olemme menossa. Noh, rajojen tuolla puolella.. Ja Djurmagazinetiin totta kai, sinne tavarapaljouteen. Saa nähdä mitä tarttuu mukaan.

Aura-autoon törmättiin tänään ensimmäistä kertaa tänä talvena, mikä hieman pisti ihmetyttämään. Mutta ei siinä mitään, kauhea rähinä ja haukku ja olisi mielellään juossut alle jos olisin päästänyt vapaaksi. Piti kuitenkin väkisin vetää se muualle, kun olisi niin mielelllään lähtenyt auton perään. Vaikea opettaa poiskaan, kun niitä näkee niin harvoin!

2 kommenttia:

  1. Byhyy, tätä on rankka lukea, kun tuo kiekura heiluu tuossa tekstin päällä.

    Ja joo, on Haaparanta ulkomailla! Siellä saa "Tervetuloa Ruotsiin!"-tekstiviestejä operaattoreilta, joka siis tarkoittaa, että puhelimen käyttö maksaa miljoonia. Ihan selvästi siis ulkomaa. Ja liikenneympyröitä on enemmän kuin missään järkevässä paikassa tulisi olla, siispä selvästi ulkomaa.

    VastaaPoista
  2. Ai, ei se ainakaan minulla heilu tekstin päällä.

    Mutta mieti, jos tutut asuu torniossa ja itse asuu haaparannassa. ei voi paljoa soitella. Ja liikenneympyröitä kyllä on, siksipä emme kai laske haaparantaa järkeväksi paikaksi... :'D

    VastaaPoista

Hellurei