keskiviikkona, helmikuuta 03, 2010

Kaikenlaista


Maanantaina tosiaan käytiin Saivan kanssa taas lenkillä mehtässä ja riehuivat kivasti energiansa loppuun. Tosin aina kun Saiva on kylässä niin kaikki luut maistuu - semmoisetkin mitkä ei normaalisti maistu. Se löysi semmoisen muutaman viikon vanhan luun, jossa oli pekonitäyte, sitä sitten mussutteli ja ärisi Saivalle aina kun se tuli liian lähelle. Mutta ahneella on paskanen loppu ja näin ollen Myssla oksensi illemmalla... Mammapa joutui sitten siivoamaan ja ihmetteli samalla kuinka kummassa se oli mennyt sille halvemmalle ja helpommin siivottavalle matolle, eikä siihen mihin yleensä on hyvä tehdä vahingot, eli sille ylikalliille ja "karvaiselle" matolle, joka on siinä vieressä!

Eilen sitten käytiin Haaparannassa Saivan omistajan kanssa, koirat meni sillä välin minun isovanhempieni luo Kemiin peuhaamaan keskenään. Haaparannasta mukaan tarttui kilon säkki kaikenlaisia ruokatorvia sun muita, savustettuja ilmeisesti. Olivat alennuksessa, n. 10e se säkki! Lisäksi ostin semmoisen Nina Ottossonin pyramidin, mitä tuo eilen jo kokeili ja ilmeisesti ainakin hitusen oli vaikeutta verrattuna normi aktivointipalloihin. Savustetun luun ostin myös, ja annoin sen jopa eilen, muttei hirveästi tuntunut maistuvan. Vielä ainakaan. Sitten toki IKEAsta halpojen ja kestävien pehmolelujen joukosta valitsin sellaisen ison krokotiilin. Ei silläkään oikein jaksanut leikkiä. Ja totta kai IKEAsta lelulaatikon tuon roinalle. Olipa muuten justiinsa naftin kokonen. Sitten pari namipussia. Saivan omistaja on hyvä ja kertoo jos unohdin jotain... Kemistä taas semmoisesta halpakaupasta kuin Ollikainen löytyi 400g kuivattua kanaa hintaan vajaa 10e.

Tänään ehdittiin aamulenkillä tekemään polku tuonne mehtään, että pääsee lähemmäs kotiovea. Huomenna päästään varsinaisesti kokeilemaan sitä, kun Veila tulee lenkille... :D Ja tänään on vuorossa agility jälleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei