keskiviikkona, helmikuuta 24, 2010

Jes, vieraita!

Myssla kun on ollut pari päivää lyhyemmällä ja paljon rajoitetummalla lenkillä kuin yleensä sen tassun kanssa, sillä on sitä energiaa pakkautunut ihan tuhottomasti. Rajoitetummat lenkit siis meinaa, että remmin päässä. Metsään tekisi mieli yhdellä jos toisellakin, mutta ainakin huominen vielä tehdään remmilenkkeinä. Tänään sitten lenkitin, leikitin, harjasin, leikitin, älyleikit käyttöön ja sitten soitin Saivan omistajalle, että tulehan tänne sen karvakasan kanssa, koira kun hyppii pitkin seiniä ja kaipaa painiseuraa. Noh, eihän siinä kauaa nokka tuhissut, kun ne jo tulivatkin ja voi että oli ilo ylimmillään. Tassukaan ei auennut kertaakaan.

Saiva oli täällä semmoiset pari tuntia riehumassa, lisäksi jossain vaiheessa touhusivat hetken aikaa kolmistaan naapurin Jessen kanssa. Kun Saiva sitten lähti, käytin Mysslan lenkillä hetken päästä. Ja kun tultiin sisälle, koira ilmaisi: JA NYT LEIKKIMÄÄN. Siis mitä ihmettä tuolle koiralle on annettu, kofeiinia?

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, mistä se repii tuon virtansa? Saiva on nukkua tuhissut koko ajan ja nukkuu edelleen.

    VastaaPoista
  2. Kello on nyt kymmentä vaille 9, ja tuo silti tahtoo leikkiä! Kukaan ei tunnusta kofeiinin antamista. Mistä tähän hätään repis rauhottavia koiralle, kun iteltä loppuu puhti... On se vähän aina levähdellyt, kun olen tehnyt muuta kuin leikkinyt, mutta nukkumisesta ei voi puhua.

    VastaaPoista

Hellurei