perjantaina, helmikuuta 26, 2010

Normipäivä

Aamulla käytiin melko rauhallinen lenkki Veilan ja omistajansa kanssa mehtäsä. Semmonen reilu tunti siellä mäni, sen jälkeen tuo ikuinen energia tahtoi vielä leikkiä miun kanssa! Hitto vie, kiinnostaa tietää mistä se repii kaiken sen energian...

Noh, muru varastelee jälleen ruokaa pöydältä. Kuulemma jo melkein suustakin. Ei tietenkään minulta, eihän se herttinen sitä uskaltaisi, mutta pienemmiltä lapsilta kyllä toki ja pöydältä. Siksipä tänään koulutin sitä hieman. Jätin pöydännurkalle kinkunsiivun, missä oli ihan mukavanoloisesti perus mustaapippuria. Noh, eipä auttanut... kuulemma. Siskoni siis otti koiran sisälle pihalta ja en ehtinyt todistamaan asiaa. Eipä siinä, seuraavaksi laitoin juustonpalan, missä olikin sitten vähän runsaammalla kädellä laitettu chiliä. Tämä yhdistelmä sai huvittavan näköisen ilmeen koiran naamalle, ei tainnut olla oikein mieleen. Ehkäpä se tästä sitten lähtisi taas vaihteeksi ei-varastelevaksi.

Ollaan yritetty testata sitä Furminaattoria, mutta täytyy kyllä sanoa, että ei sillä nyt kauhean paljon enempää lähde kuin perus karstallakaan. Mutta koska olen harjannut koiraa sellaiset 2-3 kertaa päivässä, ei siellä varmaan ole paljoa enää lähdettävääkään. Veilan omistaja sanoi, että Mysslan turkki näyttää tosi nätiltä! Mistä olen hyvin iloinen, koska kohta (3vk) on se näyttely.

Ja testasimme heijastinliivin iltalenkillä, joka oli myös tunninmittainen vapaanajuoksutusta metsässä. Hyvin näkyi, hyvin sopi ja hyvä on.

Iltaruuaksi tein keitettyjä porkkanoita, uuniohrapuuroa ja raksuja. Kuulinpas, että tuon kokoiselle koiralle pitäisi olla 1,5dl raksuja. Yritetään nyt pudottaa painoa tuolla vielä, vaikka olikin laihtunut jo ihmeellisesti ½kg! Olen ylpeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei