lauantaina, helmikuuta 20, 2010

Meren jäällä


Koirat järjestyksessä: Tuhkis, Hiltu, Myssla ja Veila
Olipas siinä lenkki, kylmäkin ehti tulla. Ei kauheasti silti tullut jäällä käveltyä, mutta oltiin me tunti siellä jotakuinkin. Varmaan oltaisiin oltu vähän pidempäänkin, mutta huomasin, että Mysslan tassusta rupesi verta vuotamaan mukavaa tahtia. Lähdettiin sitten Veilan ja emäntänsä autolla (kun tulimme samalla kyydillä) päivystävälle eläinlääkärille, joka oli matkan varrella. Tarkisti tassun ja sanoi, ettei hän sille mitään viitsi tehdä ku on vain pieni naarmu. Näin olin epäillytkin, kun en mitään valtoimenaan vuotavaa avohaavaa ollut nähnytkään. Verenvuotokin oli jo hetkeksi tyrehtynyt painamalla talouspaperilla tassua. Noh, paljoahan ei jouduttu maksamaan (enpäs kerro tarkkaa summaa, ha ha, mutta HYVIN halvalla päästiin) ja nyt ollaan kotosalla. Valkoisten mattojen ja uusien sohvien takia vielä pienen verenvuodon takia laitoin Mysslalle tossun jalkaan, ettei sotke paikkoja.

Viime yhteislenkin aikaan Myssla rupesi porukasta ontumaan. Ei sekään onneksi ollut mitään vakavaa, ehkä johonkin kolahti vain tassu. Mutta elämä on elämää, kaikkea sattuu ja tapahtuu.

Nythän se tuossa nukkuu suht onnellisena. Tai no - melkein. Tossusta kun ei tykkää niin ei varmaan täysin onnellinen ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei