perjantaina, helmikuuta 19, 2010

Kylymää...

Kylmät ilmat tulivat takaisin. Silti, sillä kuuluisalla suomalaisella sisulla ja eskimokoiran avustuksella vietimme eilen Saivan ja hänen emäntänsä kanssa koirapuistossa ainakin tunnin, melkein -30 C:n asteessa. Muutama muukin koira tuli kyllä käymään, mutta lähtivät aika nopeasti takaisin autoillaan. Täytyy sanoa, että siinä vaiheessa tuli mieleen ajatus: 'hah, nössöt!' Kuitenkin, mikäli auto olisi koko ajan ollut paikoillaan, olisimme mekin lähteneet aikoja sitten sieltä. Eihän nyt kukaan täysjärkinen ole tuollaisessa pakkasessa koirapuistossa pitkiä aikoja...

Ja tänään sitten mittari näytti aamulla -32 C ja silti, silti uskallauduimme Veilan ja omistajansa kanssa lenkille metsään hieman reilun tunnin mittaiselle lenkille. Ei kauheasti pallellut, vaikka suukin taisi jossain vaiheessa olla ihan lumen peitossa, lähemmäs meni hien puolelle kun aurinko paistoi kunnolla ja tie, tai oikeastaan polku, oli niin epätasainen. Myssla ja Veila painelivat menemään kuin heikkopäiset, nyt on Myssla ollut mukavan väsynyt koko päivän, pieniä aktiivisuuspuuskia lukuunottamatta.

Huomenna Veilan ja muutaman muun islantilaisen kanssa lenkille meren jäälle. Onpas jännää.

4 kommenttia:

  1. Mäkin oon huomannut, että kun vaan riittävästi pakkaa vaatetta päälle, niin ei siinä kolmenkympin pakkasessakaan vielä palella, kun reippaasti kulkee. Naamahan se vaan saattaa kylmetä siltikin, kun sitä on vaikea suojata, monena talvena oonkin miettinyt jonkun kommandopipon ostamista. Tai mitä ne nyt on, joista ei näy kuin suu ja silmät.

    VastaaPoista
  2. Kommandopipoja, joo. Mulla itse asiassa taitaakin olla yksi, eipä olekaan tultu kokeiltua. Yrittänyt olen suojautua kaulahuivilla, mutta noh..

    VastaaPoista
  3. Käydäänpä mekin joku päivä mettäpuolella, saapi Saivakin ihan kunnolla spurttailla? :D

    VastaaPoista
  4. Joh, mennää :D Vaikka heti ens viikolla.

    VastaaPoista

Hellurei