torstaina, helmikuuta 25, 2010

Tassu is mucho bättre

Eli tassu alkaa olla jo loistavassa kunnossa. Oltiin koirapuistossa, ja kun se kerran tippui ja toisen muutaman kerran meinasi, niin kyllästyin ja otin sen kokonaan pois. Mysslakin sai leikkiä paljon vapaammin.

Peten Koiratarvikkeesta saatiin paketti tänään :) Kaikki oli hyviä, mikään ei lähde takaisin. Heijastinliivi on ehkä himpun verran iso, mutta ainahan sen voi itse pienentää - se yhtä pienempi kun vaikutti niin kamalan pieneltä! Furminaattoriakin ehdittiin jo kokeilla, ja kyllähän sillä karva lähtee. Huomenna aamusta vielä paremmin yritetään harjata. Nytkin meidän harjaustahti on sitä, että ainakin se kaksi kertaa päivässä. Kauheen pitkiä aikoja kun ei voi pihalla olla, itse jäätyy jo paikoilleenkin.

Lisäksi oon huomannut, että tuo meidän räppänä on aika kylmäkinttuinen kaveri, -15C nostelee jo tassujaan niin, että palelee. Ilmeisesti voisi kokeilla pitää niitä tossuja yli -20C pakkasessa kun ne on ostettu. Jos vaikka helpottaisi koiraa. Hieman ehkä ihmettelen, kun pitäisi olla ihan säänkestävä turkki jne. eikä tassukarvojakaan olla leikattu kun viime talven lopussa. Mutta kai se on yksilökohtaista, toiset kestää paremmin ja toiset ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei