tiistaina, tammikuuta 26, 2010

Yhteislenkitystä ja makupalavinkkejä

Aamulla käytiin Veilan kanssa jälleen lenkillä, voi että koirilla oli hauskaa! Puolitoista tuntia siellä juoksentelivat ja lisäksi vielä ennen ja jälkeen pihalla reuhasivat, joten luulisi olevan poikki nuo koirat. Vaan ei, Mysslan ainakin piti vielä sen jälkeen sisälläkin riehua ja leikkiä nallella omistajan sitä nakellessa ja kerätessä vanupalloja sieltä ja täältä. Sen jälkeen vielä pieni tokosessio kuivattujen (tai jotain) kalojen johdolla (erinomaisia makupaloja ovat kyllä, vaikka haisevatkin pahalle). Nyt sitten rauhoittui vaatekasan päälle nukkumaan tuo karvakasa, saa nähdä että jaksaisiko illalla vielä lähteä pitkää lenkkiä tekemään.

Ajattelin myös tänään kuivata maksaa pitkästä aikaa! Meinaa koko ajan olla loppumassa nuo herkut, koko ajan pitäisi olla uutta ostamassa. Mutta niin kai se menee, kun jotain pitäisi opettaa. Ainakin viimeksi kuivatessa maksapalat kestivät yllättävän pitkään, joten ehkä siltä vaivalta säästyisi sitten hetkeksi. Ja ovatpahan parempia kuin kaupasta ostetut koulutusnamit!

Tässä kokeilunintoisena vuolin myös palasia sellaisista luun kaltaisista häränpuikoista, mutta totesin sitten hetkellisen hyörinän ja yrityksen jälkeen, että joko puukkoni on tylsä tai sitten se on vain liian suuri vaiva. Ja puukon teroituksen jälkeen se kyllä sujui helpommin, mutta... oli se silti aika suuri vaiva, kun nuo puikot vielä muruaa näköjään paljon, jos niitä yrittää pilkkoa. Mutta sille jolla on aikaa ja halu nähdä vaivaa, niin ole hyvä vain! Tämä on Sinun hommasi! Koiralle ne ainakin tuntuivat maistuvan (palasina, ei puikkoina, mutta se ei ole todennäköisesti puikkojen vika, minulla vain sattuu olemaan outo koira.).

Mutta sitten vielä ilmottauduimme harjoitusmielessä ystävänpäivä Match Showhun. Toivotaan, että siellä menee kaikki niinkuin pitää ja me voitetaan! Tai että ei ihan edes haukuttaisi pystyyn.

Lisäilen tänään vielä kuvia galleriaan, käykäähän tuijaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei