keskiviikkona, maaliskuuta 17, 2010

Kalaa, kalaa

Oltiin tänään Veilan kanssa jäällä kävelemässä aamusta. Koirakin sai syödäkseen kunnolla kun ärsyttävät pilkkijät olivat jättäneet saaliinsa jäälle. Siis ihan oikeasti, jos pitää pilkkiä, vie kalat vaikka naapurin kissalle tai nakkaa takaisin veteen tai vaikka pilki ilman syöttiä! Roskakalastus on niin perseestä, eikä ihmiset ajattele. Ihan hyviä kaloja oli, ihan kunnon kokoinen ahvenkin löytyi! Hiisi vieköön, olisin voinut itse viedä sen, mutta ihan kuin minulla mitään pussia olisi ollut mukana. Mikä idea on kalastaa, jos ei haluta pitää saaliita? Tällaiset kalastajat voisi tunkea siitä pilkkireiästä jään alle. Nyt on todella kivaa, jos koira saa jonkun loistartunnan niistä kaloista, mutta onneksi ei oltu makean veden päällä kävelemässä. Ei niin paha asia. Mutta silti! Ja kun Veilakin pyörii niissä, on mahtanut olla hyvät aromit loppuillan... Että haistakaa paska te jotka ette osaa pilkkiä kunnolla.

Ja tuon pienen purkauksen jälkeen muihin aiheisiin. Agilitytreenit oli tänään peruttu, eikä minulle oltu kerrottu mitään. Kivakiva. Kävin sitten 10 minuuttia treenaamassa yksinään, mutta koirakin oli sen verran väsynyt, että lähdimme kohti kotia melkein saman tien. Ei ole minun vikani, että ohjaajalla ei ole numeroani, koska olen sille useamman kerran soittanut. Tiedä sitten, miksi ei ollut ottanut ylös sitä.

Muuten on koira nukkunut koko päivän. Huomenna pakataan kimpsut ja kampsut ja perjantaiaamusta lähdetään kohti Tamperetta. Talo alkaa pikku hiljaa olla pennuntulokunnossa, mattoja on otettu osittain jo pois ja loputkin häipyy viikonlopun aikana viimeistään. Huomenna pitääkin väkertää autoon semmoiset pressusysteemit, että ihan heikompia hirvittää. Ei vaan, että koirat voisivat matkata takapenkillä.Ideaalia. Pitääpäs nyysiä vanha lakana sitä varten.

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä tosi ikävää, että jätetään ilmoittamatta peruuntumisesta. Mulla ei oo koiratreeneissä käynyt niin, mutta pari kertaa ratsastustunnille olen mennyt niin, ettei tuntia olekaan ollut. Olen kyllä saanut silloinkin aina jonkun hevosen ja mennä maksutta loppuaika edellisten tuntilaisten kanssa, mutta ei kivaa silti.

    VastaaPoista
  2. Ei kyllä ole kivaa. Mää kuitenkin pääsin kanssa sisään, kun yks toinen ryhmäläinen tuli ja sillä oli avain. Eipä kyllä sillekään oltu ilmoitettu, me taidettiinkin olla ainoat.

    VastaaPoista

Hellurei